Flash & Banners

Behöver du hjälp med flashutveckling för banners och kampanjer?

Banners är annonser på internet. En populär typ av banners är flashbanners, det vill säga banners som är programmerade med flash. Flash är det vanligaste programmet som används för att programmera, illustrera och aktivera banners. Med flashbanners kan annonserna bli rörliga, interaktiva och väldigt engagerande.

Kampanjer på internet kräver ofta att banners görs i flera olika format då annonsytorna ofta har varierande storlek på olika sajter och plattformar. Behöver du hjälp att designa, ta fram eller programmera banners så kan du fylla i vårt formulär för att komma i kontakt med reklambyråer eller webbyråer som kan hjälpa dig med din bannerkampanj. De kan ta fram allt material och hjälpa till att välja vilka format som passar eller bara designa och programmera utifrån din egen idé.

Bannerkampanjer kan vara väldigt effektiva för både internetbaserad handel och för fysisk handel och varumärkesbyggande. Om ditt företag behöver hjälp med banners har du hittat rätt.

Våra senaste förfrågningar

 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Webbutveckling
  Vi behöver teknisk support och hjälp med wordpress när vår hemsida krånglar. Någon som snabbt kan lösa problemet och är mycket kunnig inom wordpress. Kan vara att vi i framtiden vill modernisera vår hemsida.
 • Kim bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej! Jag är i uppstartsfasen av ett Cafe söder om Stockholm och skulle behöva hjälp med att skapa design och marknadsföring till ett cafe med fokus på hälsa och ekologiskt. Allt ifrån trycksaker till utskick och kanske även förpackningar.
  Tacksam för snabbt svar! /Kim
 • Ida bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Behöver hjälp med att, från grunden, sätta ihop en ny och fräsch katalog (ca 40 sid) till våra kunder. Vi säljer arbetskläder, frotté, bädd- och bordstextilier till kommuner och företag. Vi letar även fotograf i projektet, så det är intressant att ha med detta i...
 • sabrin bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Jag vill att min företags hemsida ska synas på tidningar som mitt i haninge, och metro, och även som reklam hos varje hushåll i haninge.
 • Mostafa bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hello to you all!

  We are a small family-run company producing gluten-free foods based in Sweden. Currently, we are looking to expand our operations and hence would like to level-up our branding game as well. There is already a logo, website and some marketing materials although...
 • Gazwan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hej, vill ha tre affischer som är till olika evenemang, en logga, två A5 flyers och en matta som är designad som ett fingeravtryck med citat i varje linje. Vad skulle det kosta på ett ungefär?
 • Jonas bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag håller på med en uppstart av ett nytt företag och behöver en offert på vad marknadsföringen skulle landa på ungefär. Jag håller på att skapa en tjänst som påminner om Tinder fast på en helt annan marknad. Mitt mål är att få ut den...
 • QvinnoQraft bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Tröjor med tryck

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.