Fotografering

Behöver du hjälp med fotografering?

I dagens medieklimat där alla företag har sin egen hemsida och var och varannan person har datorer, smarttelefoner, läsplattor och andra digitala gadgets tillgängliga hela tiden har bilden blivit allt viktigare. En bild säger som sagt mer än tusen ord och därför kan fotografi vara ett smart sätt att kommunicera budskap och känslor utan att använda text.

Genom oss kan du komma i kontakt med fotografer eller reklambyråer som kan hjälpa dig med fotografering. Vare sig du behöver nya porträttfotografier till hemsidan, reklamfoto, produktfotografering eller miljöfoto så kan vi hjälpa dig. Fotografering företag är vanligt idag och oavsett vilken typ av bilder du behöver ha fotograferade så kan du komma i kontakt med rätt konsultföretag genom oss.

Fotografering pris varierar såklart efter vilken fotograf du använder, hur många bilder du vill köpa loss och om du behöver ha med stylist, hår- och make eller modeller. Även platsen för bilderna kan ha betydelse för kostnaden och om du behöver vara i en studio eller inte.

Våra senaste förfrågningar

 • Jonas bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag håller på med en uppstart av ett nytt företag och behöver en offert på vad marknadsföringen skulle landa på ungefär. Jag håller på att skapa en tjänst som påminner om Tinder fast på en helt annan marknad. Mitt mål är att få ut den...
 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Webbutveckling
  Vi behöver teknisk support och hjälp med wordpress när vår hemsida krånglar. Någon som snabbt kan lösa problemet och är mycket kunnig inom wordpress. Kan vara att vi i framtiden vill modernisera vår hemsida.
 • QvinnoQraft bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Tröjor med tryck
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Behöver hjälp med att illustrera/animera/filma några delar i våra tjänster. För utbildning och information. Vi har mer eller mindre färdiga manus. Tyvärr inte så stor budget nu i startskedet, så föredrar mindre byrå/frilansare.
 • Ida bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Behöver hjälp med att, från grunden, sätta ihop en ny och fräsch katalog (ca 40 sid) till våra kunder. Vi säljer arbetskläder, frotté, bädd- och bordstextilier till kommuner och företag. Vi letar även fotograf i projektet, så det är intressant att ha med detta i...
 • Kim bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej! Jag är i uppstartsfasen av ett Cafe söder om Stockholm och skulle behöva hjälp med att skapa design och marknadsföring till ett cafe med fokus på hälsa och ekologiskt. Allt ifrån trycksaker till utskick och kanske även förpackningar.
  Tacksam för snabbt svar! /Kim
 • Gazwan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hej, vill ha tre affischer som är till olika evenemang, en logga, två A5 flyers och en matta som är designad som ett fingeravtryck med citat i varje linje. Vad skulle det kosta på ett ungefär?
 • sabrin bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Jag vill att min företags hemsida ska synas på tidningar som mitt i haninge, och metro, och även som reklam hos varje hushåll i haninge.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.