Design, grafisk design & grafisk formgivning

Behöver du hjälp med design, grafisk design eller grafisk formgivning?

Design och grafisk formgivning blir en allt viktigare del för företag att ta hänsyn till. Ofta är logotyp, grafiskt material som broschyrer eller hemsidor det första mötet för kunden med ett nytt varumärke eller företag. Första intrycket är som bekant viktigt och med snygg design på företagets material kan första intrycket bli bättre.

Många företag har inte grafisk formgivning inhouse utan behöver ta in designbyråer, frilansande designers eller grafisk design företag när grafiskt material ska tas fram. Genom oss kan du komma i kontakt med designbyråer och frilansande designers som kan hjälpa ditt företag. Det kan handla om att ta fram grafiska profiler, designa en logga, förpackningsdesign eller grafisk design av kontorsmaterial.

Oavsett vilken typ av designhjälp du är ute efter så kan du nå rätt resurser genom oss. Bara fyll i en offertförfrågan så kommer du komma i kontakt med designers som passar ditt uppdrag.

Våra senaste förfrågningar

 • Kim bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej! Jag är i uppstartsfasen av ett Cafe söder om Stockholm och skulle behöva hjälp med att skapa design och marknadsföring till ett cafe med fokus på hälsa och ekologiskt. Allt ifrån trycksaker till utskick och kanske även förpackningar.
  Tacksam för snabbt svar! /Kim
 • Mostafa bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hello to you all!

  We are a small family-run company producing gluten-free foods based in Sweden. Currently, we are looking to expand our operations and hence would like to level-up our branding game as well. There is already a logo, website and some marketing materials although...
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Behöver hjälp med att illustrera/animera/filma några delar i våra tjänster. För utbildning och information. Vi har mer eller mindre färdiga manus. Tyvärr inte så stor budget nu i startskedet, så föredrar mindre byrå/frilansare.
 • QvinnoQraft bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Tröjor med tryck
 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Webbutveckling
  Vi behöver teknisk support och hjälp med wordpress när vår hemsida krånglar. Någon som snabbt kan lösa problemet och är mycket kunnig inom wordpress. Kan vara att vi i framtiden vill modernisera vår hemsida.
 • Gazwan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hej, vill ha tre affischer som är till olika evenemang, en logga, två A5 flyers och en matta som är designad som ett fingeravtryck med citat i varje linje. Vad skulle det kosta på ett ungefär?
 • Nils bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag är egenföretagare och skulle vilja ha en 6-minuters reklamfilm till min hemsida. Gärna två stycken i lite kortare format. Kanske en i 2 min och en på 20 sekunder. Skulle behöva hjälp med detta och tar gärna emot prisförslag.
 • Ida bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Behöver hjälp med att, från grunden, sätta ihop en ny och fräsch katalog (ca 40 sid) till våra kunder. Vi säljer arbetskläder, frotté, bädd- och bordstextilier till kommuner och företag. Vi letar även fotograf i projektet, så det är intressant att ha med detta i...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.