Hemsida / Programmering / Design

Behöver du hjälp med programmering och/eller design av en hemsida?

Idag har vartenda företag en hemsida. Finns du inte på internet så finns du inte alls, i princip. Internet har verkligen blivit en hubb för företag och nästan all informationssökning sker där. Därför är det viktigt för företag att ha en bra och tydlig hemsida. Genom oss kan du få in offerter på webbutveckling, programmering, webbdesign och design hemsida.

Programmering är ett språk som inte många behärskar och därför är webbutveckling och programmering en av de vanligaste konsulttjänsterna på marknaden. I vårt nätverk finns mängder av reklambyråer, webbyråer och designbyråer som är experter på att designa, programmera och utveckla hemsidor för företag.

Din hemsida är oftast dina kunders, eller potentiella kunders första möte med ditt företag. En snygg och välfungerande hemsida kan vara precis det som krävs för att trigga till köp eller ge en personlig kontakt. Väldigt många beslut tas efter att ha spanat in ett företags hemsida, så en hemsida kan vara en klok investering.

Våra senaste förfrågningar

 • Gazwan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hej, vill ha tre affischer som är till olika evenemang, en logga, två A5 flyers och en matta som är designad som ett fingeravtryck med citat i varje linje. Vad skulle det kosta på ett ungefär?
 • Nils bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag är egenföretagare och skulle vilja ha en 6-minuters reklamfilm till min hemsida. Gärna två stycken i lite kortare format. Kanske en i 2 min och en på 20 sekunder. Skulle behöva hjälp med detta och tar gärna emot prisförslag.
 • Jonas bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag håller på med en uppstart av ett nytt företag och behöver en offert på vad marknadsföringen skulle landa på ungefär. Jag håller på att skapa en tjänst som påminner om Tinder fast på en helt annan marknad. Mitt mål är att få ut den...
 • Mostafa bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hello to you all!

  We are a small family-run company producing gluten-free foods based in Sweden. Currently, we are looking to expand our operations and hence would like to level-up our branding game as well. There is already a logo, website and some marketing materials although...
 • QvinnoQraft bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Tröjor med tryck
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Behöver hjälp med att illustrera/animera/filma några delar i våra tjänster. För utbildning och information. Vi har mer eller mindre färdiga manus. Tyvärr inte så stor budget nu i startskedet, så föredrar mindre byrå/frilansare.
 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Webbutveckling
  Vi behöver teknisk support och hjälp med wordpress när vår hemsida krånglar. Någon som snabbt kan lösa problemet och är mycket kunnig inom wordpress. Kan vara att vi i framtiden vill modernisera vår hemsida.
 • sabrin bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Jag vill att min företags hemsida ska synas på tidningar som mitt i haninge, och metro, och även som reklam hos varje hushåll i haninge.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.