Målgruppsanalys

Behöver du hjälp med målgruppsanalys?

En målgruppsanalys är en analys där du tar reda på vilken din egentliga målgrupp är. Du segmenterar olika grupper av människor utifrån en mängd variabler för att hitta den kärna som konsumerar din produkt. Genom en målgruppsanalys kan du lättare anpassa din marknadsföring efter målgruppen och lättare rikta dina budskap mot rätt grupp vilket gör att du kan spara mycket pengar och få en bättre retur på dina marknadsinvesteringar.

Genom oss kan du få offerter på målgruppsanalyser från företag som är experter på målgruppsanalyser, segmentering och targeting. Målgruppsanalys företag kan sin sak och är vana att hitta rätt målgrupp för olika produkter och varumärken. Att göra en målgruppsanalys är klokt då det ofta utgör grunden i en marknadsstrategi. Utan att känna sin målgrupp är det svårt att strategiskt handla på marknaden.

Med en målgruppsanalys får du också svar på vad som triggar din målgrupp, vad som driver dem och hur de beter sig – något som låter dig anpassa produkt och erbjudande efter de framtida användarna.

Våra senaste förfrågningar

 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Webbutveckling
  Vi behöver teknisk support och hjälp med wordpress när vår hemsida krånglar. Någon som snabbt kan lösa problemet och är mycket kunnig inom wordpress. Kan vara att vi i framtiden vill modernisera vår hemsida.
 • Mostafa bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hello to you all!

  We are a small family-run company producing gluten-free foods based in Sweden. Currently, we are looking to expand our operations and hence would like to level-up our branding game as well. There is already a logo, website and some marketing materials although...
 • sabrin bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Jag vill att min företags hemsida ska synas på tidningar som mitt i haninge, och metro, och även som reklam hos varje hushåll i haninge.
 • QvinnoQraft bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Tröjor med tryck
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Behöver hjälp med att illustrera/animera/filma några delar i våra tjänster. För utbildning och information. Vi har mer eller mindre färdiga manus. Tyvärr inte så stor budget nu i startskedet, så föredrar mindre byrå/frilansare.
 • Nils bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag är egenföretagare och skulle vilja ha en 6-minuters reklamfilm till min hemsida. Gärna två stycken i lite kortare format. Kanske en i 2 min och en på 20 sekunder. Skulle behöva hjälp med detta och tar gärna emot prisförslag.
 • Kim bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej! Jag är i uppstartsfasen av ett Cafe söder om Stockholm och skulle behöva hjälp med att skapa design och marknadsföring till ett cafe med fokus på hälsa och ekologiskt. Allt ifrån trycksaker till utskick och kanske även förpackningar.
  Tacksam för snabbt svar! /Kim
 • Gazwan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hej, vill ha tre affischer som är till olika evenemang, en logga, två A5 flyers och en matta som är designad som ett fingeravtryck med citat i varje linje. Vad skulle det kosta på ett ungefär?

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.