Marknadsföring

Behöver du hjälp med marknadsföring?

Marknadsföring och marknadskommunikation är viktigt för att nå ut till sina kunder, skapa ett behov och få igång sin försäljning. Många företagare saknar full kompetens när det kommer till marknadsföring men som tur är så vimlar det av duktiga konsulter och byråer som är experter på marknadsföring.

Genom oss kan du komma i kontakt med lämpliga marknadsföringskonsulter vare sig du är intresserad av reklam, PR, event, butiksaktivering, lojalitetsprogram eller andra typer av marknadsföring.

Via oss kan du få offerter från reklambyråer, webbyråer, PR-byråer och andra som kan hjälpa dig och ditt företag med marknadsföring och digital marknadsföring. Olika marknadsföringsåtgärder kan leda till saker som starkare varumärke, ökad försäljning eller lojalare kunder.

För olika typer av företag och företag i olika faser kan olika typer av marknadsföring lämpa sig bäst. Annonsering, PR eller butikskampanjer ger ofta olika resultat. Vissa bygger varumärke, andra ger en ökad försäljning på kort sikt medan andra kan leda till en stabil försäljning över lång tid.

Våra senaste förfrågningar

 • Ida bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Behöver hjälp med att, från grunden, sätta ihop en ny och fräsch katalog (ca 40 sid) till våra kunder. Vi säljer arbetskläder, frotté, bädd- och bordstextilier till kommuner och företag. Vi letar även fotograf i projektet, så det är intressant att ha med detta i...
 • QvinnoQraft bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Tröjor med tryck
 • Kim bad om offert för Bygg & hantverkare
  Hej! Jag är i uppstartsfasen av ett Cafe söder om Stockholm och skulle behöva hjälp med att skapa design och marknadsföring till ett cafe med fokus på hälsa och ekologiskt. Allt ifrån trycksaker till utskick och kanske även förpackningar.
  Tacksam för snabbt svar! /Kim
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Behöver hjälp med att illustrera/animera/filma några delar i våra tjänster. För utbildning och information. Vi har mer eller mindre färdiga manus. Tyvärr inte så stor budget nu i startskedet, så föredrar mindre byrå/frilansare.
 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Webbutveckling
  Vi behöver teknisk support och hjälp med wordpress när vår hemsida krånglar. Någon som snabbt kan lösa problemet och är mycket kunnig inom wordpress. Kan vara att vi i framtiden vill modernisera vår hemsida.
 • Nils bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag är egenföretagare och skulle vilja ha en 6-minuters reklamfilm till min hemsida. Gärna två stycken i lite kortare format. Kanske en i 2 min och en på 20 sekunder. Skulle behöva hjälp med detta och tar gärna emot prisförslag.
 • sabrin bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Jag vill att min företags hemsida ska synas på tidningar som mitt i haninge, och metro, och även som reklam hos varje hushåll i haninge.
 • Gazwan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hej, vill ha tre affischer som är till olika evenemang, en logga, två A5 flyers och en matta som är designad som ett fingeravtryck med citat i varje linje. Vad skulle det kosta på ett ungefär?

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.