Trycksaker

Behöver du hjlälp med trycksaker?

Trycksaker kan vara allt från inbjudningar till kataloger, broschyrer, informationsblad, reklamblad eller kuvert. Alla designprodukter som tas fram från ett tryckeri är egentligen en trycksak. Trycksaker kostnad kan variera. Det beror på en mängd olika faktorer som bland annat upplaga (alltså hur många exemplar som ska tryckas), typ av trycksak, vilka färger du använder och vilken typ av papper du väljer. Det finns även olika typer av tryck, exempelvis digitaltryck eller off set-tryck.

Generellt sett kan man säga att kostnaden blir högre ju fler färger du använder och ju tyngre papper du väljer. Genom oss kan du få trycksaker offert på ett enkelt sätt. Fyll i vårt formulär så kommer du i kontakt med företag som kan hjälpa dig ta fram eller trycka din trycksak.

Våra anslutna företag kan hantera alla olika typer av trycksaker och ingen förfrågan är för liten eller för udda. Fina trycksaker är bra för ett företags image.

Våra senaste förfrågningar

 • Mostafa bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hello to you all!

  We are a small family-run company producing gluten-free foods based in Sweden. Currently, we are looking to expand our operations and hence would like to level-up our branding game as well. There is already a logo, website and some marketing materials although...
 • Jonas bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag håller på med en uppstart av ett nytt företag och behöver en offert på vad marknadsföringen skulle landa på ungefär. Jag håller på att skapa en tjänst som påminner om Tinder fast på en helt annan marknad. Mitt mål är att få ut den...
 • Nils bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag är egenföretagare och skulle vilja ha en 6-minuters reklamfilm till min hemsida. Gärna två stycken i lite kortare format. Kanske en i 2 min och en på 20 sekunder. Skulle behöva hjälp med detta och tar gärna emot prisförslag.
 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Webbutveckling
  Vi behöver teknisk support och hjälp med wordpress när vår hemsida krånglar. Någon som snabbt kan lösa problemet och är mycket kunnig inom wordpress. Kan vara att vi i framtiden vill modernisera vår hemsida.
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Behöver hjälp med att illustrera/animera/filma några delar i våra tjänster. För utbildning och information. Vi har mer eller mindre färdiga manus. Tyvärr inte så stor budget nu i startskedet, så föredrar mindre byrå/frilansare.
 • Ida bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Behöver hjälp med att, från grunden, sätta ihop en ny och fräsch katalog (ca 40 sid) till våra kunder. Vi säljer arbetskläder, frotté, bädd- och bordstextilier till kommuner och företag. Vi letar även fotograf i projektet, så det är intressant att ha med detta i...
 • sabrin bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Jag vill att min företags hemsida ska synas på tidningar som mitt i haninge, och metro, och även som reklam hos varje hushåll i haninge.
 • QvinnoQraft bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri
  Tröjor med tryck

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.